Over ons - Advocatenkantoorphea.nl
Vragen of interesse? Neem contact op!

Over ons

Advocatenkantoor Phea is in 2013 opgericht door mr. T.W. Phea en in 2016 is mr. Au Yeung toegetreden als advocaat-partner van Advocatenkantoor Phea. Advocatenkantoor Phea houdt zich onder meer bezig met het verzekeringsrecht, contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht, huurrecht, consumentenrecht, incasso, beslagrecht en strafrecht. Advocatenkantoor Phea is betrokken bij uw zaak, werkt met korte lijnen en biedt marktconforme tarieven. Het probleem van de cliënt neemt Advocatenkantoor Phea als uitgangspunt om te komen tot een oplossingsgerichte plan van aanpak. Wij staan zowel ondernemers als particulieren bij.

Advocatenkantoor Phea bestaat uit drie advocaten, waarbij de advocaten ondersteund worden door telefonistes. In het geval van afwezigheid van een advocaat worden de zaken waargenomen door de andere advocaat.


linkedin-512

mr. T.W. Phea (Tung Wee)

Advocaat / Certified Insurance Lawyer

Mr. T.W. Phea is sinds 2009 advocaat. Hij is begonnen bij een advocatenkantoor in de omgeving van Utrecht waar hij over uiteenlopende zaken op het gebied van verzekeringsrecht, bouwrecht, huurrecht, beslagrecht en contractenrecht heeft geadviseerd en geprocedeerd. Na een overstap naar een advocatenkantoor in Nijmegen waar hij zich toelegde op de vastgoedpraktijk, heeft mr. T.W. Phea Advocatenkantoor Phea te Arnhem opgericht, waar hij zich met name toelegt op het verzekeringsrecht en contractenrecht.

Mr. T.W. Phea heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Verzekeringsrecht

Deze registratie brengt de verplichting mee elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Opleiding
Nederlands Recht, Radboud Universiteit Nijmegen

Specialisatie-opleiding
Magna Charta Verzekeringsrecht (cum laude)
Leergang Verzekeringsrecht, Universiteit van Amsterdam

Lidmaatschappen
Vereniging voor Verzekeringswetenschap
Nederlandse Vereniging voor Procesrecht

Talen
Nederlands, Engels, Mandarijn-Chinees

mr. Y.Y. Au Yeung (Yuen Yee)

Advocaat /  Certified Insurance Lawyer

Mr. Y.Y. Au Yeung is sinds 2016 advocaat. Mr. Y.Y. Au Yeung heeft na haar afstuderen werkervaring bij de rechtbank en in de advocatuur opgedaan op het gebied van het civiel recht met de nadruk op het huurrecht en verbintenissenrecht. In 2013 is zij begonnen bij Advocatenkantoor Phea als juridisch medewerker.

Mr. Y.Y. Au Yeung heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Verzekeringsrecht

Deze registratie brengt de verplichting mee elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Opleiding
Nederlands recht, Radboud Universiteit Nijmegen

Specialisatie-opleiding
Leergang Verzekeringsrecht, Universiteit van Amsterdam

Talen
Nederlands, Engels, Kantonees-Chinees


linkedin-512


linkedin-512

mr. M.M.B.H. Snepvangers (Marieke)

Advocaat

Mr. M. Snepvangers is in 2018 begonnen als juridisch medewerker bij Advocatenkantoor Phea. Zij is afgestudeerd in de richting van het civiele recht met de nadruk op het verzekeringsrecht, huurrecht en aansprakelijkheidsrecht. Mr. M. Snepvangers is begin 2020 beëdigd tot advocaat.

Opleiding
Nederlands Recht, Radboud Universiteit Nijmegen

Talen
Nederlands, Engels

Kennisbank

Het Nederlands recht is constant in beweging. Dit maakt de materie interessant, maar ook complex. In onze kennis vindt u verschillende artikelen waarin wij complexe problemen in klare taal behandelen.

8 gevolgen van verzekeringsfraude

Wanneer een verzekerde een schadeclaim indient bij de verzekeraar, kan de verzekeraar een onderzoek instellen naar de claim. Er wordt […]

Lees meer

Dekking verzekering opgeschort: wat te doen bij een schorsing door premieachterstand?

Is de dekking van uw verzekering opgeschort, bijvoorbeeld door een premieachterstand? De verzekeraar kan de verzekering onder voorwaarden schorsen, als […]

Lees meer

Auto gestolen en verzekering betaalt niet: wat nu!?

Uw auto is gestolen en de verzekering betaalt niet: wat kunt u doen? Jaarlijks worden meer dan tienduizend personenauto’s gestolen, […]

Lees meer

Vrijblijvend een gesprek inplannen voor uw juridisch probleem? Neem contact op! Direct contact