Over ons | Advocatenkantoor Phea in Arnhem
Vragen of interesse? Neem contact op!

Over ons

Advocatenkantoor Phea houdt zich onder meer bezig met het verzekeringsrecht, contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht, huurrecht, consumentenrecht, incasso, beslagrecht en strafrecht. Advocatenkantoor Phea is betrokken bij uw zaak, werkt met korte lijnen en biedt scherpe tarieven. Het probleem van de cliënt neemt Advocatenkantoor Phea als uitgangspunt om te komen tot een oplossingsgerichte plan van aanpak. Wij staan zowel ondernemers als particulieren bij.

Advocatenkantoor Phea bestaat uit twee advocaten, waarbij de advocaten ondersteund worden door telefonistes. In het geval van afwezigheid van een advocaat worden de zaken waargenomen door de andere advocaat.


linkedin-512

mr. T.W. Phea (Tung Wee)

Mr. T.W. Phea is sinds 2009 advocaat. Hij is begonnen bij een advocatenkantoor in de omgeving van Utrecht waar hij over uiteenlopende zaken op het gebied van verzekeringsrecht, bouwrecht, huurrecht, beslagrecht en contractenrecht heeft geadviseerd en geprocedeerd. Na een overstap naar een advocatenkantoor in Nijmegen waar hij zich toelegde op de vastgoedpraktijk, heeft mr. T.W. Phea Advocatenkantoor Phea te Arnhem opgericht.

Opleiding
Nederlands Recht, Radboud Universiteit Nijmegen

Specialisatie-opleiding
Magna Charta Verzekeringsrecht (cum laude)

Lidmaatschappen
Vereniging voor Verzekeringswetenschap
Nederlandse Vereniging voor Procesrecht

Talen
Nederlands, Engels, Mandarijn-Chinees

mr. Y.Y. Au Yeung (Yuen Yee)

Mr. Y.Y. Au Yeung is sinds 2016 advocaat. Mr. Y.Y. Au Yeung heeft na haar afstuderen werkervaring bij de rechtbank en in de advocatuur opgedaan op het gebied van het civiel recht met de nadruk op het huurrecht en verbintenissenrecht. In 2013 is zij begonnen bij Advocatenkantoor Phea als juridisch medewerker.

Opleiding
Nederlands recht, Radboud Universiteit Nijmegen

Talen
Nederlands, Engels, Kantonees-Chinees


linkedin-512

M.M.B.H. Snepvangers (Marieke)

Mevrouw M. Snepvangers is in 2018 begonnen als juridisch medewerker bij Advocatenkantoor Phea. Mevrouw M. Snepvangers studeert momenteel af in de richting van het civiele recht met de nadruk op het verzekeringsrecht, huurrecht en aansprakelijkheidsrecht. Zij is voornemens om in 2020 te starten met de beroepsopleiding advocatuur.

Opleiding

Nederlands Recht, Radboud Universiteit Nijmegen

Talen

Nederlands, Engels

Kennisbank

Het Nederlands recht is constant in beweging. Dit maakt de materie interessant, maar ook complex. In onze kennis vindt u verschillende artikelen waarin wij complexe problemen in klare taal behandelen.

Vrijblijvend een gesprek inplannen voor uw juridisch probleem? Neem contact op! Direct contact